anenjan

Gratis persoonlijke interactieve pagina ter voorbereiding van je Trouwfeest of Party

Op deze pagina ga je de gasten van je Trouwfeest of Party al maanden voor het feest in de juiste sfeer brengen. Je kan er wat praktische informatie op kwijt  Maar, belangrijker is de discussie over het dansfeest starten. Via de “poll” vragen we welk liedje je gasten absoluut willen horen.  Dit geeft mij als DJ de kans om helemaal voorbereid te zijn op het dansgedeelte maar, bovenal, jouw feest start al maanden op voorhand met dagelijkse discussies en het “naar-toe-leven”. Om zeker te zijn dat iedereen mee doet geef ik een setje Party Gadgets cadeau aan diegene die het populairste nummer aangebracht heeft. Onderaan de pagina trek je een discussie op gang die de juiste ambiance schept.

[note animation=”fadeIn” align=”left” width=”100%” title=”Hoe werkt dit?”]Je stuurt een foto van jullie bedien op samen met je tekst en al wat nummers voor de “poll”. Van Fred krijg jij een apart adres op deze site. Dat steek je bij, of druk je op, de uitnodigingen. Daarin vraag je je gasten om hun muziekkeuze mee te geven (niet vergeten te vermelden dat er een Party Gadget Setje aan vast hangt.  Je kan ze dadelijk ook wat praktische extra informatie geven (zie voorbeeld onderaan). De pagina is afgeschermd met een paswoord waardoor alleen jij en de gasten die het paswoord gekregen hebben kunnen deelnemen. Geen ongewenste pottenkijkers. Voor praktische inlichtingen en inrichting van deze pagina neem je contact op met Fred via info@fredverhoeven.be. Opgelet: Deze actie is alleen geldig bij boeken voor een huwelijksfeest van de DJ zonder installatie of vanaf de medium set en hoger. Personen die al geboekt hadden voor deze actie mogen natuurlijk ook nog deelnemen.[/note]

[one_half]

Voorbeelden van informatie die je op deze pagina kwijt kan:

Welkom op de pagina van An en Jan.

Hier is wat praktische informatie voor deze avond:

  • Ons feest gaat door in zaal Krekelhof in de Krekelstraat 1 te Krekelgem.

Hoe raak je bij de zaal?
[gmap width=”300″ height=”300″ address=”Koninklijk Parklaan, 1020 Brussel” zoom=”12″ html=”Zaal Krekelhof” infowindow=”false” controller=”false” maptype=”ROADMAP” color=”#2d7bd4″]

  • DressCode: Casual
  • De dansavond wordt ingezet rond 22U na het dessertbuffet. Gasten voor het Diner worden verwacht rond 19U. Gasten voor het Dansfeest zien we graag toekomen om 21u30.
  • Het eind wordt verwacht rond 4u  of Er is geen einduur voorzien.
  • Wees voorzichtig met rijden en drinken! Indien je graag “all the way” gaat kunnen we je een hotelletje in de buurt aanraden:

Hotel InDeBuurt
buurtstraat 1
1000 Brussel

  • Je kan best parkeren op de parking achter de hoek, bij de kerk.
  • Openbaar vervoer is via trein/tram/bus 400m van de deur met de laatste bus om 2u, en de eerste om 6u 😉
  • Wij hebben liever geen / Wij verwelkomen scetches/spelletjes/presentaties/… Indien je dit plant neem dan even contact op met onze DJ (click op Contact hierboven), hij zal zorgen dat dit ingepland wordt.

[/one_half]

 

[one_half_last]

Als voorbereiding op hun huwelijk willen we van jou absoluut horen wat dé feestplaat is die we moeten draaien op de dansfuif! Wordt jouw nummer gekozen als meest populaire dan win jij die avond een set PartyGadgets! Alle suggesties en commentaar zijn welkom in de reacties onderaan.

[yop_poll id=”3″]

[/one_half_last]